Om Doctor RY Skin Clinic


Doctor RY Skin Clinic är en Hudklinik i Höllviken med specialistläkare / hudläkare inom dermatologi och estetisk dermatologi. Alla våra behandlingar är baserade på vetenskapliga och professionella moderna metoder.  • Vi är anslutna till Region Skånes vårdval inom hudsjukdomar och könssjukdomar (patientavgift 300:- frikort gäller).
  • Vi tar emot patienter med samt utan remiss. Korta väntetider.
  • För Estetisk dermatologi, se prislista.
  • Doctor RY Skin Clinic är registrerade hos IVO, inspektionen för vård och omsorg.
  • Vi har en patientförsäkring hos Folksam.


Vi som jobbar här

Doctor RY Skin Clinic växer!

Hudläkare sökes!


Bli En Del av Vårt Team på Doctor RY Skin Clinic i vackra Höllviken, Skåne!


Är du en engagerad hudläkare som söker en berikande möjlighet att bidra till patientvård och professionell utveckling? Doctor RY Skin Clinic i Höllviken söker nya skickliga specialistkollegor att ansluta sig till vårt samarbetsvilliga team.


Om Oss:

I det trevliga havsnära samhället Höllviken i Skåne befinner sig Doctor RY Skin Clinic, hudkliniken består av ett team med specialistläkare, legitimerad läkare, sköterska, receptionist och sekreterare.

Vi bedriver specialiserad vård inom dermatologi och venereologi/sexuell hälsa och har avtal med Region Skåne vårdval LOV. Inom vårt VO utreder och behandlas samtliga olika hudsjukdomar och hudtumörer. Vår klinik består dessutom av estetisk verksamhet. Där vi utför bl.a rad kirurgi, ögonlocksplastik, olika laserbehandlingar, Trådlyft, PRP, VPL, injektionsbehandlingar, peeling m m.


Arbetsuppgifter:

Som specialistläkare på Doctor RY Skin Clinic ser vi till att du får den kunskap du behöver för att lyckas i din roll. Du erbjuds därför en individuell introduktion som anpassas efter dina erfarenheter, kompetenser och önskemål.

Du kommer arbeta med sedvanliga arbetsuppgifter för respektive roll. Du kommer att få möjligheten att arbeta med både patienter med allmänna hudsjukdomar och även om intresse finns inom estetiska behandlingar, och i så fall är det möjlighet att man får undervisning och olika utbildningar inom det estetiska med stöd av våra läkare och personal på vår klinik.


Kvalifikationer:

Du som söker är legitimerad läkare med behörighet att verka inom svensk sjukvård. Därtill har du specialistkompetens i område hud- och könssjukdomar. Språkkunskap i svenska som lägst motsvarar nivå C1 enligt Europarådets nivåskala är ett krav.


Det är viktigt att du är en ansvarstagande, flexibel och lösningsfokuserad person som tycker om att lära ut och dela med dig av din kunskap. Ditt fokus ligger på att ge våra patienter vård av hög kvalitet. Det är av stor vikt att man kan jobba i ett team och vill bidra till en god stämning och ett väl fungerande samarbete och har förmåga att jobba i en privat familjär klinik.


Varaktighet och ansökan:

Tillsvidare. Maila din ansökan tillsammans med ditt CV. Om du har frågor så tveka inte att kontakta oss.